Mount&Blade Mount&Blade'in İlk Versiyonu ve Görüntüleri (v.0.202)  

Posted by sad

Öncellikle belirteyim, bu bir rehber değil bir gelişim sürecinin belgesi + eğlencedir. :) Hem ilk versiyonu görüp, gülecek hemde ''Vay be... Mount&Blade amma gelişmiş.'' diyeceksiniz. Kemerleri bağlayalım:



Oyun Menüsü:




Karakter Yaratma 1:




Karakter Yaratma 2:




Zendar Kasabasında Görüntü:




At'a dikkat edin:




Harita:





''Count_Grimar'' ın Şahşahılı mı şahşahalı odası: (Dekarasyon Süper!)




Notlar: İnsan ve bina anotimleri Mario'yu aratmıyor. Oyunda sadece 2 krallık var. Şehirler vs. birbirine o kadar uzak ve at denilen o eşek tarzındaki maluk o kadar yavaş gidiyor ki bir şehirin üzerine tıklarsınız; içeri gidip bir çay içersiniz, şöyle bir dışarıda spor yapıp gelirsiniz anca şehre varmışsınız... O derece.


+ Aslında bu konuyla ilgili, sevgili Cem Çimenbiçer ile konuşmak isterdim. En son WarBand röpörtajında, Medieval&Oblivion&Mount&Blade karşılaştırmalarına, ''Mount&Blade bu oyunlar arasında en reeli ve en gerçekçiliği hesaplayan oyundur.'' tarzı birşey söylemişti. (Röpörtajı Türkçe'ye çevirmiştim yazın) Ee? Nerede gerçekçilik? Bu oyunda orklar, uzaylılar var kardeş. :)

This entry was posted on 12 Aralık 2009 Cumartesi at 06:40 . You can follow any responses to this entry through the comments feed .

0 yorum

Yorum Gönder